Idrott och Hälsa består av två idrottsintresserade individer som varit aktiva inom idrott på olika nivåer och olika idrotter under flera år. Vi arbetar med att utveckla individer, lag och organisationer skapa större möjligheter att nå uppsatta mål.

För individen kan det handla om att utveckla fysiska och mentala förutsättningar. För att kunna se utveckling mäter vi resultat efter idrott och målsättning.

Magnus Olsson har under flera år arbetat som tränare och ledare för idrottsföreningar och skolor med idrottsprofil och har en gedigen erfarenhet av att coacha individer och lag. Uppdragen består av fysträning och mental träning för att stötta idrottare, tränare och föreningar för att fungera och prestera så effektivt som möjligt. Bland annat arbetar Magnus med att målsättningsarbete, individuella utvecklingsplaner samt mentala processer.

Telefon: 0722- 580 601

Per Martinsson är sjukgymnast och har arbetat som det under flera år, både på klinik och i föreningar. Utöver arbete som sjukgymnast har Per under ett genuint intresse i träningsfysiologi och testmetodik för att hitta effektiva vägar fram till prestation och förebyggande av skador.

Telefon: 070-348 71 32