Idrott och Hälsa består av två idrottsintresserade individer som varit aktiva inom idrott på olika nivåer och olika idrotter under flera år. Vi arbetar med att utveckla individer, lag och organisationer för att de ska ha större möjligheter att nå sina mål.

För individen kan det handla om att utveckla fysiska och mentala förutsättningar. För att kunna se utveckling mäter vi resultat efter idrott och målsättning.

Magnus Olsson har under flera år arbetat som tränare och ledare för idrottsföreningar och skolor med idrottsprofil och har en gedigen erfarenhet av att coacha individer och lag. Arbetet har till delar skett med fysisk träning såväl som mental träning för att uppnå mål och resultat.

Telefon: 070-999 55 29

Per Martinsson är sjukgymnast och har arbetat som det under flera år, både på klinik och i föreningar. Utöver arbete som sjukgymnast har han studerat och arbetat med träningsmetodik och testmetodik och har ett stort intresse i att hitta vägar fram inom olika idrotter för att prestera så bra som möjligt samtidigt förebygga skador.

Telefon: 070-348 71 32